Back To Top

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
Informatie verzamelen, denken en dan op papier zetten hoe het straks uit komt te zien....
De plek langs de bosrand die ik uitgekozen heb.
Het plaatsen van het casco door de aannemer.
Het graven van de waterberging.
Het eerste concert in het amfitheater.

Welkom in het Rode Hoekje!

djWelkom op de website van het rode hoekje. Op dit moment ben ik de website aan het actualiseren. oude info weg, nieuwe erbij. Sommige menu's hebben nog geen inhoud. Dus kom later nog eens terug.

Telefoon 06-51150289

e-mail: tjalf@xs4all.nl

Get Adobe Flash player

Het Rodehoekje bevat ook een amphitheater en kampvuurkuil.   Midden in het landschapsdeel van de kavel doorkruist het pad tussen het Kathedralenbos en de Eemvallei het theater.   Er is ruimte voor, naar ik schat 50 a 80 personen als het helemaal af is.  Op dit moment ben ik nog bezig met de bovenste zitrijen. Aan de Oostzijde is een podium en het hele theater is omgeven door bomen waardoor een knusse sfeer ontstaat. Tenminste als er bladeren aan de bomen zitten,   Er is stroom en drinkwater beschikbaar en er is openbaar toilet op loopafstand (niet in de winter).  

Wil je gebruik maken van het theater, laat het me even weten.  (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-51150289).  Ik vind het leuk als mensen hier voorstellingen of optredens willen organiseren.  Ook is het mogelijk om spirituele cirkels, drum, vrouw, man, hier te houden.

Waar je wel even rekening mee moet houden is dat het een openlucht theater is.  Als het regent wordt je nat.   Ook is er geen parkeermogelijkheid voor auto's. Auto's kun je op de Goudplevierweg parkeren.  Voor het laden en lossen, auto's ten behoeve van optredens/artiesten kunnen in overleg op de kavel parkeren.  Er is standaard een stroomaansluiting 1 fase 16A.  In overleg is 3 fase 3x16A mogelijk.  Op het toneel staat een houten frame waar je lampen of doeken aan kan hangen. 

de zitplaatsen bestaan uit stenen banken en een aantal biertafelbanken.  Een zitlapje of kussentje is handig als je lang moet zitten.  

concert